„Semințe Fără Frontiere”

Primavara…
1 Martie,
8 Martie,
Iată cel mai frumos prezent cel putea primi asociația „Grădina Moldovei” cu aceste ocazii de la Doamna cea mai deosebită – Natura.
După un drum îndelungat, au ajuns cu bine mult așteptatele semințe biologice de la Asociația Franceză KOKOPELLI!
Datorită proiectului lor „Semințe Fără Frontiere” (http://ssf.kokopelli-semences.fr/), oferit organizațiilor, inițiativelor și comunităților ce au ca scop păstrarea și răspândirea semințelor țărănești din toată lumea, a fost îmbogățită și Banca noastră de semințe. Am primit circa un kilogram de varietăți de semințe de legume dar și de flori, corespunzătoare regiunii geografice și climatice a Moldovei. Lista completă a acestor semințe o veți găsi în rubrica Banca de Semințe pe site-ul
www.gradinamd.wordpress.com cu mențiunea „Kokopelli SFF”.
În primavara ce vine cu pași grăbiți, vom avea marea grijă să creștem, împreună cu alți grădinari și agricultori conștiincioși, să testăm și să înmulțim aceste varietăți pentru ca  la final, surplusul să fie distribuit și altor doritori; ceea ce și prevede proiectul de la Kokopelli și care corespunde cu misiunea „Grădinei Moldovei.”
Aducem multă recunostință si deosebită mulțumire  Asociației Kokopelli pentru acest mare gest și pentru susținerea necondiționată a celor mai mici semănători din toate colțurile lumii!