Articole

DESPRE DRAGOSTEA CREATIVĂ A FEMEILOR FAȚĂ DE MÂNCARE ȘI DESPRE CEVA MAI PROFUND ȘI MAI CARACTERISTIC FEMEILOR. ANYA COUTINHO ÎMPĂRTĂȘEȘTE EXPERIENȚA SA DE A MERGE LA PIAȚA ECO-FERMIERILOR ȘI DE A VORBI CU MICII FERMIERI, SIMȚIND CĂ ACESTE ÎNTÂLNIRI O FAC SĂ SE SIMTĂ ÎN VIAȚĂ. EA REMARCĂ CĂ ACESTE ÎNTÂLNIRI O AJUTĂ SĂ SIMTĂ O CONEXIUNE CU OAMENII ȘI SĂ ÎI ÎNȚELEAGĂ MAI BINE. AUTOAREA SUBLINIAZĂ CĂ FEMEILE ȚĂRĂNCI ȘI FEMEILE PRODUCĂTORI SUNT OAMENI SPECIALI ȘI EXPLICĂ DE CE ACESTE FEMEI SUNT DIFERITE.

Eu până acum nu cred că ceea ce facem noi sânt afaceri. Eu cu familia mea doar prelucrăm pruducţia aşa cum ne place nouă, şi mai apoi – o vindem la piaţă.

Doina Ababei, ecolocal

proiect curent | biblioteci de semințe

Pentru a afla mai multe despre proiect și conceptul de bază, vă invităm să citiți articolul scris de Mariana Şeremet si Anya Coutinho

În cadrul proiectului și în colaborare cu Parteneri din Republica Cehă și Facultatea de Biologie și Pedologie a Universității de Stat din Moldova Grădina Moldovei organizează pe 2 aprilie un eveniment „Iarmaroc de Semințe și Plante”


(RO/ENG) La 30 martie, Asociațiile Gradina Moldovei și EcoLocal au participat la cel de-al 2-lea Atelier Național de prezentare și validare a proiectului Planului Național de Acțiuni (PNA) pentru agricultura familială în Republica Moldova organizat de Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO). Pentru a afla mai multe despre agricultura familială, citiți articolul integral.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com